Samen Sporten, Samen Inspireren

Volg ons:

Menu

Partners

BrabantSport
BrabantSport

Michel Reinders, directeur BrabantSport, over Team Brabant Sport:

"Team Brabant Sport is ontstaan uit een samenwerking tussen Zeloo Sports en BrabantSport. in Brabant weten we dat door samenwerking meer plezier ontstaat. En, samen kunnen we beter met veranderingen omgaan in een wereld die continu verandert. Dat is ook wat we met Team Brabant Sport willen doen; samen sporten, samen inspireren.

Dit team van Brabantse topsporters en talenten doet vanuit hun Brabantse ‘roots’ iets terug voor de provincie waar ze groot zijn geworden. Een mooi initiatief dat bijdraagt aan de sociale veerkracht van de mensen om ons heen! Daarop zet de provincie Noord-Brabant de komende jaren flink in, vandaar dat we Team Brabant Sport ook met veel enthousiasme ondersteunen en samen activiteiten organiseren.

Website
Centrum voor topsport en onderwijs (CTO)
Centrum voor topsport en onderwijs (CTO)

Brabant kent een groot aantal talenten. Deze talenten worden met diverse programma's ondersteunt door het CTO in Eindhoven. Samen zetten we Brabant op de kaart met onze sporters.

Website
Business Meets Sports
Business Meets Sports

Samen met Business Meets Sports (BMS) organiseren we events waarbij (top)sporters en mensen uit het bedrijfsleven elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, overeenkomsten tegenkomen, dingen van elkaar leren (soms onverwachts) en vol inspiratie naar huis gaan.

Website