Samen Sporten, Samen Inspireren

Volg ons:

Menu
Nieuws

UITNODIGING CLINIC MAIKEL SCHEFFERS

14 mei 2018 0 comments
UITNODIGING CLINIC MAIKEL SCHEFFERS

Op 15 juni organiseert Team Brabant Sport, samen met de Esther Vergeer Foundation en de KNLTB een clinic rolstoeltennis. Onder leiding van voormalig wereldkampioen Maikel Scheffers laten we je op een ontspannen, leuke en enthousiaste manier kennis maken met deze sport. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Rolstoeltennis is een uitdagende sport! Rolstoeltennis houd je fit, geeft plezier en gezelligheid en zorgt voor een gezonde manier van bewegen, Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje ‘Rollers’ ook met je familie, vrienden en bekenden kunt tennissen. Daarnaast biedt het mogelijkheden om jezelf te verbeteren en uit te dagen. Onze Nederlandse rolstoeltennissers behoren al jaren tot de wereldtop.

Wat gaan we doen?
We gaan aan de slag met de basis van het rolstoeltennis, bal en slagvaardigheid, het manoeuvreren met de speciale rolstoel en we gaan natuurlijk kleine wedstrijdjes doen. Alle aspecten van het valide tennis komen ook bij rolstoeltennis aan bod.

Locatie en aanmelden
De clinic vindt plaats tijdens de Libema Open, een internationaal tennistoernooi op het Autotron terrein in Rosmalen. We ontvangen je graag vanaf 14.30 uur. De clinic start om 15.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Je kunt je aanmelden via dit speciale aanmeldformulier.

Deelname aan de clinic betekent dat je toegang hebt tot het evenemententerrein. Het evenemententerrein, inclusief de trainingsbanen en enkele bijbanen zijn toegankelijk met een rolstoel. Baan 1 en het centre court zijn beperkt toegankelijk. Er zijn daar slechts enkele rolstoelplaatsen. Op basis van de beschikbaarheid per dag wordt ter plekke gekeken wat de mogelijkheden zijn. 

Kleding
Het enige waar je zelf voor moet zorgen, is dat je in sportkleding komt. Wij verzorgen alle materialen, zoals ballen, rackets en speciale rolstoelen.

Spelregels
Deelname aan deze clinic is geheel op eigen risico is. In dat kader wijzen we je op onze 'spelregels/voorwaarden'. Met jouw deelname ga je hier automatisch mee akkoord. 

Maikel Scheffers
Maikel Scheffers is professioneel rolstoeltennisser. Hij is de voormalig nummer 1 van de wereld door zijn winst bij diverse internationale toernooien zoals de bekende Grand Slams Roland Garros, Australian Open en Wimbledon. Ook werd hij maar liefst 4 keer wereldkampioen.

Vragen?
Stuur dan een mailtje naar: merel@teambrabantsport.nl

We kijken uit naar je komst!

Opm: Er is voldoende ruimte, maar niet onbeperkt. 

Ook interessant
‘Latertje’ voor atletiek duo Kenny en Marlène in Dubai Nieuws ‘Latertje’ voor atletiek duo Kenny en Marlène in Dubai
07 nov 2019 0 comments

Binnen de reguliere atletiekwereld worden op dit moment de crossen gelopen. Op de atletiekbanen in Nederland kun je een kanon afschieten....

Lees meer
Jannes Beuker wil Olympische primeur op de ski’s Nieuws Jannes Beuker wil Olympische primeur op de ski’s
05 nov 2019 0 comments

De eerste Nederlander in de ruimte kan hij niet meer worden. De eerste mannelijke solozanger die het Songfestival wint ook niet. Toch wer...

Lees meer
Kruis de degens met schermheld Bas Verwijlen! Nieuws Kruis de degens met schermheld Bas Verwijlen!
16 okt 2019 0 comments

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te schermen? Dan bieden wij jou nú een unieke kans! Team Brabant Sporter Bas Verwijlen...

Lees meer