Samen Sporten, Samen Inspireren

Volg ons:

Menu
Nieuws

Nieuwsgierig of je een pijl met 70 meter afstand in de roos kan schieten? Meld je nu aan voor onze exclusieve handboogclinic!

25 apr 2019 0 comments
Nieuwsgierig of je een pijl  met 70 meter afstand in de roos kan schieten? Meld je nu aan voor onze exclusieve handboogclinic!

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om met een Handboog te schieten? Of gewoon nieuwsgierig of je een pijl over een afstand van 70 meter in de roos kunt schieten? Je krijgt nu de kans om het mee te maken. Wereldtopper én Team Brabant Sport ambassadeur Sjef van den Berg geeft vlak voor het WK Handboogschieten een exclusieve clinic waar jij bij kunt zijn! Samen met Sjef maak je kennis met deze bijzondere sport waarbij concentratie, snelheid en spanning centraal staat.

Wat moet je doen?
Meld je aan via dit aanmeldformulier (aanmelden is niet meer mogelijk) en laat weten waarom jij hier graag bij wilt zijn. Minimale leeftijd is 16 jaar. Aanmelden kan tot 13 mei.
Datum:            29 mei
Locatie:           Handboogvereniging De Ontspanning, Sint Oedenrode
Tijd:                 16.30-19.30 uur

Sjef van den Berg
Sjef van den Berg behoort met zijn prestaties tot de absolute wereldtop. Hij werd vierde bij de Olympische Spelen in Rio, is wereldkampioen Indoor en behaalde met het Nederlandse Team onlangs nog een Europees Record.

BrabantSport clubcard
Je kunt alleen meedoen wanneer je fan bent van BrabantSport. Fan ben je wanneer je je aanmeldt voor de BrabantSport clubcard. Met de BrabantSport clubcard maak je kans op gratis tickets voor grote, door BrabantSport gesponsorde, topsportevenementen én je maakt meer kans om bij mooie events met sporters van Team Brabant Sport. Mits je toestemming geeft maken we je met je aanmelding voor deze clinic meteen lid van de BrabantSport clubcard

WK Handboogschieten
Van 3 t/m 16 juni is ’s-Hertogenbosch twee weken lang het middelpunt van de handboogsport! Daar vindt in het historische centrum van de stad de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten plaats. Deze twee wereldkampioenschappen vormen samen het grootste sportevenement dat in 2019 in Nederland wordt georganiseerd. Beide WK’s zijn bovendien het belangrijkste kwalificatiemoment voor de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio in 2020. Ook Sjef van den Berg doet hier een poging om een Olympisch ticket te bemachtigen.

Ook interessant
Kelly wil via de ‘tunnel’ naar Tokio Nieuws Kelly wil via de ‘tunnel’ naar Tokio
13 sep 2019 0 comments

Kelly van Zon werd verleden jaar in Korea uitgeroepen tot beste paratafeltennisspeelster van de wereld. De Dongense ziet dit als een kers...

Lees meer
Harde werker Lisa wil meer dan reserverol Nieuws Harde werker Lisa wil meer dan reserverol
22 aug 2019 0 comments

In 2016 was Lisa Scheenaard in Rio. Bij deze laatste Olympische Spelen bleef het bij een rol als reserve. Volgend jaar in Japan moet dit ...

Lees meer
Sanne Voets gaat voor Europese titel in eigen land! Nieuws Sanne Voets gaat voor Europese titel in eigen land!
20 aug 2019 0 comments

Sanne Voets boekte het afgelopen seizoen prachtige resultaten. Morgen start het Europees kampioenschap in eigen land in Rotterdam. Wij sp...

Lees meer