Samen Sporten, Samen Inspireren

Volg ons:

Menu
Team Brabant Sporter

Bob de Voogd

Bob de Voogd
Profiel
Naam
Bob de Voogd
Geboortedatum
16/09/1988
Woonplaats
Eindhoven (geboren in Helmond)
Eerste vereniging
HMHC (nu MHC Helmond)
Huidige vereniging
MHC Oranje-Zwart
Bijnaam
Kevin
Website
www.bobdevoogd.nl

Toen ik 5 jaar oud was ben ik begonnen met hockeyen met een afgezaagde stick van mijn vader die op dat moment bij HMHC (Nu MHC Helmond) speelde. Ik ging elke zondag mee om te kijken en was uiteindelijk zelf niet meer van het veld te slaan. Mijn basis is in Helmond gelegd, ik heb daar voor het eerst kennis gemaakt met hockey maar ook op sociaal vlak is mijn eerste club heel belangrijk geweest. Ik heb daar veel vrienden ontmoet waar ik nog steeds veel contact mee heb.

Sport is voor mij een verbindende factor in mijn leven. Door zelf veel te sporten ontwikkel ik mezelf als mens en als sporter. Ik vind het heel krachtig dat verschillende sporters zich bij elkaar aansluite om samen een sterk team te vormen en ook van elkaar te leren. Als echte Brabander is dat saamhorigheid gevoel extra mooi. Ik ben er daarom extra trots op dat we afgelopen jaar de landstitel terug naar Brabant hebben gehaald met Oranje zwart. 

Naast zelf sporten vind ik het super om nieuwe talenten en jeugd te stimuleren te gaan sporten. Ik weet wat het mijn allemaal heeft opgeleverd en ik denk dat het belangrijk is dat ieder kind of volwassene aan sport kan doen. Zowel om je vitaal en fit te voelen, maar ook om je sociaal te ontwikkelen.