Samen Sporten, Samen Inspireren

Volg ons:

Menu
Team Brabant Sporter

Twan van Gendt

Twan van Gendt
Profiel
Naam
Twan van Gendt
Geboortedatum
09/06/1992
Woonplaats
Velddriel (geboren in Den Bosch)
Eerste vereniging
FCC Ammersooyen
Huidige vereniging
FCC Ammersooyen
Website
www.twanvangendt.nl/

Op mijn vierde ben ik begonnen bij FCC Ammersooyen. Mijn broer fietste toen al en ik was verkocht aan het idee om te kunnen racen en springen met een fiets. De club heeft mij gebracht tot aan de nationale  selectie. Ik kon de baan gebruiken wanneer ik wilde en de trainingen waren altijd goed. Dat samen met mijn eigen motivatie om het uiterste uit mezelf te halen hebben mij tot aan de nationale BMX-selectie gebracht. Ik ben nog altijd in contact met mijn club, ik train er nog zo nu en dan en ik begeleid nu zelf een groepje sporters voor de KNWU-cursus wielertrainer. Ik ben sportief, competitief en deins niet snel voor iets terug. Ik ben aangesloten bij Team Brabant, omdat ik er wil zijn voor de jonge talenten in Brabant om de breedtesport meer kans te geven en de topsport op een nog hoger platform te krijgen. Als Brabantse sporter ben ik het meest trots op dat ik de kans krijg om als topsporter op het hoogste niveau te kunnen acteren en mee te kunnen doen.

Socials
Posted By Twan van Gendt

TWITTER

Love my girl! #teamwork!!������❤️ Thanks @craigdutton �� ___________________________________________ Some bad luck and… https://t.co/8gufbBVUdn
Posted By Twan van Gendt

INSTAGRAM

Love my girl! #teamwork!!🙏🏻🍀❤️ Thanks @craigdutton 📸 ___________________________________________ Some bad luck and a Russian elbow cost me a spot in the main on Sunday! Next up Worlds🔥 @bakubmx2018
1764 Likes  /  7 Comments
Posted By Twan van Gendt

INSTAGRAM

Let’s go racing! Round nr 6🔥 📸 @bmxracingpictures
1587 Likes  /  3 Comments
Posted By Twan van Gendt

INSTAGRAM

Today was a good day! On the #box again!🥉see you guys tomorrow for round nr 6!🔥😃
1420 Likes  /  3 Comments
Posted By Twan van Gendt

INSTAGRAM

#Repost @craigdutton ・・・ If you’re going to the BMX World Champs in Baku then let Craig know to get some awesome pics! For more info check out his website, link in bio.
410 Likes
Posted By Twan van Gendt

INSTAGRAM

One big hug before I head to Zolder! #daddylife 🐶😜
1434 Likes  /  13 Comments
Posted By Twan van Gendt

TWITTER

And revanche it was!! 2nd place yesterday�������� lots of tight racing action and a nose wheels half way the day�� but survived and kept going!
5 Favorites  /  1 Retweets
Loading...
Loading...